Η εταιρεία "Παυλιδάκης - Αλουμίνια" ιδρύθηκε το 1969 από τον Ιωάννη Παυλιδάκη ο οποίος είχε ήδη πολυετή πείρα στα αλουμίνια. Το 1977 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου - οδός Σαλαμίνος 96-98, όπου μπορείτε να μας βρείτε και σήμερα.

Απόλυτη εξειδίκευσή μας είναι το αλουμίνιο, υλικό με το οποίο ασχολούμαστε αποκλειστικά από την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και φυσικά την εγκατάστασή τους στον χώρο σας.

Η 12ετής συνεργασία μας με την εταιρεία alumil αποτελεί εγγύηση ποιότητας και άριστης αισθητικής στη δουλειά μας, γεγονός που έχει κάνει την εταιρεία μας μία από τις γνωστότερες και πιο αξιόπιστες στο χώρο του αλουμινίου. Τα υλικά των κατασκευών μας, γνήσια, προσεκτικά επιλεγμένα από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους όπως GIESSE κ.ά. σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του προσωπικού μας εγγυώνται απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο. Φροντίζουμε για τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάνω στην επεξεργασία του αλουμινίου.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας γι' αυτό βρισκόμαστε στο πλευρό σας για οτιδήποτε συμβεί και μετά την τοποθέτηση παρέχοντας έτσι την ασφάλεια που μόνο μια αξιόπιστη επιχείρηση μπορεί να σας δώσει, κρατώντας παράλληλα τις τιμές μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.